New Korvel

- est 2019 -

Het project

Het nieuwbouwproject

In het centrum van Tilburg worden 6 moderne split level woningen gerealiseerd, genaamd ‘New Korvel’. De woningen komen aan de Korvelsweg en de Trouwlaan. Het worden comfortabele, eigentijdse woningen met een eigen parkeerplaats,  berging en een ruim terras. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied een fantastische nieuwe plek om te wonen.

Tilburg, een eigenwijze stad

Tilburg moet je beleven. Iedere dag opnieuw. Tilburg zindert namelijk van de creativiteit. Elke straat toont steeds weer een ander gezicht. Het is een stad van moderne architectuur, maar ook van talloze monumenten die herinneren aan het bloeiende textielverleden.

Geniet van Piushaven met de restaurantjes en terrassen op de kade. Of zoek de gezelligheid op in een van de stadsparken. In de binnenstad zelf kun je op een eindeloze ontdekkingstocht langs verrassende winkeltjes in sfeervolle straatjes. Om daarna te gaan borrelen of tafelen in een van de vele bijzondere restaurantjes of cafés die de stad rijk is.

In Tilburg kun je genieten van de vele voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur en vrije tijd. Je vindt er uitstekende podia voor toneel, klassieke en eigentijdse muziek. Maar ook een veelheid aan musea, bioscopen, cafés, restaurants en winkels. De talloze evenementen als de Tilburgse kermis, Tilburg Ten Miles en Tilburg Culinair zorgen voor een levendige sfeer. Kortom Tilburg is een stad om je in thuis te voelen.

Voorlopige planning

Er is inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden. Vanaf 2019 zal er worden gestart met de verkoop. Meer informatie over dit prachtige nieuwbouwproject? Schrijf je dan nu in!

 

 

bruisende en
kleurrijke wijk
met toekomst
perspectief

De New Korvel woningen worden unieke split level woningen met een eigen berging, parkeerplaats en ruim gezamenlijk terras met veel zonuren.

Het project

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over de woningen van New Korvel? Neem direct contact op met één van onze medewerkers door uw gegevens door te geven via onderstaand formulier. Of neem direct contact met ons op via 013-5400379 of stuur een mail naar info@newkorvel.nl.

New Korvel / Korvelseweg Tilburg Nieuwbouw woningen